Je hebt van die dagen

Door Marzman op zondag 22 maart 2009 12:55 - Reacties (8)
Categorie: -, Views: 3.408

Het begon vrijdag al met een leuk briefje onder mijn ruitenwisser. Nadere inspectie leerde dat het een parkeerboete was omdat ik mijn parkeervergunning vergeten ben te verlengen. Met die gedachte nog steeds in mijn achterhoofd heb ik mijn auto s'avonds bij de plaatselijke Super de Boer op het parkeerterrein gezet. Thuis vond ik nog een andere boete in mijn brievenbus. Ik was ergens geflitst en na correctie reed ik 3 km te hard in een 50 km gebied.

Toen ik op zaterdagmiddag bij mijn auto kwam waren de kentekenplaten gestolen. Er stond een Pools wrak naast vol roest, deuken, zand en met een kapotte vooruit, maar dat zal wel toeval zijn. Het lijkt me niet dat je er te voet vandoor gaat met je gestolen platen. Nu zit er vlak bij mij een klein politiebureau op het NS station dus daar ben ik maar naar toe gelopen. Er brandde licht, er stond een politieauto voor de deur maar de deur zat op slot. Op de bel werd ook niet gereageerd. Omdat ik toch op het NS station was en ik niet zonder kentekenplaten kon gaan rijden heb ik maar een kaartje gekocht en heb ik terwijl ik op de trein stond te wachten gebeld met 0900-8844. Het advies wat ik kreeg was dat ik het beste via internet aangifte kon doen.

In de trein even gebeld of iemand me af kon halen op het station. Dat kon, maar even later belde ik het weer af want toen de trein het station waar ik er uit moest op volle vaart voorbij raasde (en de volgende twee stations) realiseerde ik me dat ik in de intercity gestapt was. Uiteindelijk was ik 1,5 uur later op mijn bestemming als verwacht. Het eten stond al klaar, maar ik moest eerst nog even een online aangifte invullen.

http://tweakers.net/ext/i.dsp?FotoAlbumID=151589&format=thumb&ext=.jpg

Volgende: Ziggo ellende 07-'09 Ziggo ellende
Volgende: Acer Aspire One 03-'09 Acer Aspire One

Reacties


Door Johan, zondag 22 maart 2009 12:59

Ik voel je pijn :|

Door Tweakers user Death1ord, zondag 22 maart 2009 13:07

That really sucks :|

Door Tweakers user Patriot, zondag 22 maart 2009 13:29

Als ik jou was zou ik hem even bij F*** My Life submitten

Door Tweakers user Jungian, zondag 22 maart 2009 13:42

@Patriot
Hilarische website :D
Today, I went swimming. As I was getting out of the very crowded pool a little girl ran up to me pointed and yelled, "Mommy, I want big boobies like that when I grow up." I'm 16. I'm a boy. FML

Door Tweakers user THEsmiley, zondag 22 maart 2009 13:55

On topic: wow, that really sucks bigtime :? Hoop dat je meer geluk hebt bij je volgende post :)

@patriot: geweldige site :+

Door Tweakers user TrekDude101, zondag 22 maart 2009 14:31

Wauw, das wel heel erg 'ongeluk komt nooit alleen' of hoe dat spreekwoord ook mag gaan.

Door Tweakers user Patriot, zondag 22 maart 2009 16:02

F*** My Life is inderdaad hilarisch, ik kijk er regelmatig even :P Het is gewoon erg grappig, en stiekem ga je je er zelf een beetje beter van voelen :P

Door Tweakers user Marzman, zondag 22 maart 2009 16:43

Ik denk niet dat ik mijn verhaal kwijt kan in de 300 karakters op F*** My Life, misschien dat mensen zich er hier beter van gaan voelen. Dat ze toch nog niet zo'n slecht weekend hebben gehad ;)

Reageren is niet meer mogelijk